QueryStorm projekt

Poduzeće WINDY RANGE SOFTWARE d.o.o. planira provesti prilagodbu te pripreme lansiranja proizvoda/usluge koji će kao finalni proizvod nuditi dvije vrste srodnih proizvoda. Cilj projekta je komercijalizirati 2 dva proizvoda/usluge te ostvariti rast na domaćem i inozemnom tržištu.

Ciljevi i očekivani rezultati projekta (operacije)
Cilj projekta je komercijalizirati 2 dva proizvoda/usluge te ostvariti rast na domaćem i inozemnom tržištu.

Prvi proizvod, QueryStorm/SQL, odnosi se na softverski dodatak koji omogućuje korištenje SQL jezika unutar programskog alata Microsoft Excel. Ovime se tehnički potkovanim korisnicima omogućuje efikasnije upravljanje podacima u proračunskim tablicama (engl. spreadsheets), čime se značajno olakšava protok i obrada tabličnih podataka između tehničkih i poslovnih korisnika u tvrtkama.

ukupnu vrijednost projekta: 1.765.392,55 kn
iznos koji sufinancira EU (u HRK): 1.363.235,18 kn
razdoblje provedbe projekta (od – do): od 01.10.2019.  do 01.04.2021.

Kontakt osoba za više informacija:
Ime i prezime: Antonio Nakić-Alfirević

Tel.: +385 95 811 9850

Email: antonio@querystorm.com

Adresa: Pujanke 36, 21 0000 Split  

Europski fond za regionalni razvoj

Operativni program Konkurentnost i kohezija 2014.-2020.

Provedbu Projekta sufinancira Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Za više informacija o EU fondovima molimo posjetite web stranicu Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije: www.strukturnifondovi.hr

Sadržaj internet stranice isključiva je odgovornost WINDY RANGE SOFTWARE d.o.o. Izradu internet stranice sufinancirala je Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Obratite se s povjerenjem!